Τουρκική Ακτοφυλακή θα πάρει μέρος στη «Sea Lion-2016 «άσκηση έρευνας και διάσωσης, μεταξύ 3ου και 6 Μάη του 2016, στα διεθνή ύδατα του Αιγαίου που «καλύπτεται’ από την Τουρκική Περιοχή Έρευνας και Διάσωσης.

Η Έρευνα και Διάσωση θα εκτελεστεί απο ένα σύνολο Μονάδων Των Τουρκικών Δυνάμεων ,από τον Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία, Λιμενικό Σώμα και τα στοιχεία των Μεταφορών, Ναυτιλιακών Υποθέσεων και Επικοινωνιών του Υπουργείου θα συμμετάσχουν στην άσκηση.



Η Τουρκική ακτοφυλακή θα συμμετάσχει με δύο από τα Σκάφη ανοιχτής Θάλασσας που έχει θέσει πρόσφατα σε υπηρεσία !

Ο στόχος της άσκησης είναι σύμφωνα με το Τουρκικό Επιτελείο Ναυτικού η βελτίωση του συντονισμού και της συνεργασίας μεταξύ των στρατιωτικών και πολιτικών έρευνας και διάσωσης Μονάδες και τα κέντρα συντονισμού.

Να σημειωθεί ότι οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις ετοιμάζουν φιέστα με προσκλήσεις δημοσιογράφων απο τα Διεθνή ΜΜΕ για την Τετάρτη 4 Μαίου που θα μεταφερθούν με ελικόπτερο σε Φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού …Την προηγούμενη ημέρα θα τους γίνει ενημέρωση απο Αξιωματικούς του ΠΝ και Τούρκους Διπλωμάτες !

Επειδή η Πρόκληση των Τούρκων θεωρείται δεδομένη …Σε επιφυλακή θα χρειαστεί να μεταπέσουν Μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού και Μαχητικά της ΠΑ !

veteranos.gr
Share To:

okoytsompolis.gr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours