Θα επιβαρύνουν το λογαριασμό του ιδιώτη της ΔΕΗ με δημοτικά τέλη, ΝΕΡΙΤ κ.λ.π.;


Τι θα ισχύσει στο κομμάτι της ΔΕΗ που θα πωληθεί στον ιδιώτη σχετικά με τις επιπλέον χρεώσεις που δεν αφορούν το ρεύμα, π.χ. ΕΕΤΗΔΕ, δημοτικά τέλη, ΝΕΡΙΤ κ.λ.π.; Θα επιβάλλονται και στα τιμολόγια του ιδιώτη ή τα τιμολόγια του ιδιώτη θα είναι καθαρά και θα αφορούν αποκλειστικά το καταναλωμένο ηλεκτρικό ρεύμα;

Προφανώς δεν μπορούν να μπουν αυτές οι επιβαρύνσεις στα τιμολόγια του ιδιώτη. Επομένως, ενώ ο ιδιώτης θα αυξήσει το τιμολόγιο του ρεύματος και πάλι ο λογαριασμός του θα είναι πολύ φθηνότερος και ελκυστικότερος από αυτόν της κρατικής ΔΕΗ. Αυτό σημαίνει ότι πολύ σύντομα όλοι οι Έλληνες θα πάμε στον ιδιώτη.

Έτσι, ενώ ο ιδιώτης θα κερδίζει πολλαπλάσια, απ’ ότι κέρδιζε μέχρι σήμερα η κρατική ΔΕΗ, εμείς θα εξακολουθήσουμε να πληρώνουμε, εκτός από το ακριβότερο ρεύμα και όλες τις πιο πάνω επιβαρύνσεις με κάποιον άλλο τρόπο. Μάλλον μέσω των εκκαθαριστικών της εφορίας, όπου προφανώς θα μεταφερθούν όλες αυτές οι επιβαρύνσεις.

Στο τέλος και ακριβότερο ρεύμα θα πληρώνουμε και τις επιβαρύνσεις θα καταβάλουμε και ευχαριστημένοι θα είμαστε. Τρόπος του λέγειν βέβαια.

Πέτρος Χασάπης
Share To:

okoytsompolis.gr

Post A Comment:

0 comments so far,add yours